Home   Search   Map   Print

Tavarakuljetukset

Autokuljetukset Venäjällä

"Lensnabpetsat Oy":n tavarakuljetukset Venäjällä – luotettavasti ja joustavasti!

Oletteko etsimässä luotettavaa kuljetusliikettä, joka pystyisi suorittamaan tavarakuljetukset Venäjällä täsmälleen aikataulun mukaan?

"Lensnabpetsat Oy" takaa tilauksenne täydellistä suorittamista. Meille ei tule ylivoimaisia esteitä – teemme kaiken, jotta toimitus tapahtuisi määrättyyn aikaan.

Yrityksemme toimii autokuljetusten markkinoilla vuodesta 2004. Sinä aikana olemme hoitaneet tuhansia tilauksia ja ansainneet luotettavan yhteistyökumppanin maineen, joka aina täyttää velvollisuuksiaan. Meillä on satoja venäläisiä yritysasiakkaita, joille laadimme yksilökohtaisia optimaalisia toimintamalleja, joissa on huomioitu eri tavaralajien kuljettamisen ominaisuuksia.

Asiakaslähtöisyys ja huolellisesti tarkistetut toimintatavat antavat meille mahdollisuuden toteuttaa jopa erityisen haastavat tavarakuljetukset ympäri Venäjää. Vuodesta 2008 Yrityksemme on jäsenenä  Kansainvälisten autokuljetusten Yhdistyksessä (ASMAP), mikä on toimintamme laadun lisätakuu.

Mitä saatte, kun tilaatte meiltä tavarakuljetukset Venäjällä?

  1. Oman yhteyshenkil. Alkaen siitä, kun tavaranne on lähtenyt matkalle ja siihen saakka, kun saadan varmistus, että se on saapunut perille toimituspisteeseen, asiantuntijamme valvoo kuljetuksen tapahtumaa. Hän toimii teidän henkilökohtaisena managerina eli yhteyshenkilönä. Mihin tahansa hetkeen voitte tarkistaa tavaranne sijaintia ja yhteyshenkilönne antaa teille kaikki tarvittavat tiedot.
  2. Toimitusaikataulun tiukan noudattamisen ja korkean työlaadun. Toimimme ”just-in-time” periaatteella, mikä edellyttää, että aikataulua noudatetaan tiukasti ja työt suoritetaan joustavasti ja operatiivisesti.

Kun annatte meidän yrityksemme hoitaa tavarakuljetuksenne Venäjällä, voitte olla varmoja, että tavaranne saapuu perille vaurioittumattomana ja sovittuna aikana!


Toiminnan tavoitteena on ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen palvelu. Asiakkaiden huomioiminen on yrityksemme kulttuurin pääperiaatteita.

Kuljetus- ja huolintapalveluihin sekä yhteistyöhön liittyvistä asioista soittakaa puhelinnumeroon: +7 (812) 635-85-85.