Home   Search   Map   Print

Varastoterminaalit

Varastoterminaali "Parnas"

Varastoterminaali "Parnas" sijaitsee Pietarin kaupungin Viipurin kaupunginosassa Verhniaja kadulla 12, "Parnas" nimisellä teollisuusalueella Skandinavia federaalisen moottoritien ja kehätien välittömässä läheisyydessä.

Varaston hyötypinta-ala on 25 000 m2. Se on erillinen viisikerroksinen lämmitettävä rakennus, jolla on ramppi autojen lastausta ja purkausta varten sekä rautatieraiteet.

Kuormien pystysuora siirto tapahtuu 8 tavarahissin avulla. Kunkin hissin nostokyky on 3,2 tonnia. Katon korkeus on 4,5 m. Varastotilat on varustettu automaattisilla sammutusvälineillä.

Vasraston rakennusta vartioidaan ympäri vuorokauden. Siinä on tämän lisäksi videovalvontaa.

loading map...

Varastoterminaali "Shuvalovo"

Varastoterminaali "Shuvalovo" sijaitsee Pietarin kaupungin Primorskij kaupunginosassa, Shuvalovksij valtakadulla 28, "Kolomiagi" nimisellä teollisuusalueella.

Terminaalin alueella on 2 yksikerroksista varastorakennusta, joiden kokonaispinta-ala on yli 12 000 m2 ja kaksikerroksinen toimistorakennus. Varastorakennuksilla on ramppeja autojen lastausta ja purkausta varten. Alueella on tämän lisäksi rautatieraiteet.

Varastotilojen katon korkeus on 8-10 m. Rakennukset ovat osittan lämmitettäviä. Varastotilat on varustettu automaattisilla palonsammutusjärjestelmillä. Vasrastoterminaalia vartioidaan ympäri vuorokauden. Siinä on tämän lisäksi videovalvontaa.


loading map...