Home   Search   Map   Print

Vastuullinen varastointi

Yritys "Lensnabpetsat Oy" tarjoaa asiakkailleen laadukkaita palvelupaketteja liittyen tavaroiden vastuulliseen varastointiin Pietarissa.

Monien vuosien aikana kertynyt kuormien käsittelyn kokemus antaa meille mahdollisuuden toimia menestyksellisesti eri tavaralajien kanssa. Pätevät työntekijät huolehtivat tuotettavien palvelujen korkeasta laadusta ja yksilökohtaisesta suhtautumisesta jokaiseen asiakkaaseen.

Palvelut:

 1. Lastaus- ja purkaustyöt – käsin tai koneiden avulla.
 2. Tavaroiden varastointi lattialla ja hyllyillä.
 3. Tavaroiden lajittelu ja toimitussarjojen muodostus lähetykseen.
 4. Varaston tavaraliikennelaskenta, varastologistiikka.
 5. Asianmukaisten asiakirjojen laatiminen.

"Lensnabpetsat Oy":n varastoterminaalit, joiden kokonaispinta-ala on yli 50 000 m2, on varustettu nykyaikaisella lastaus- ja purkaustekniikalla, sopivilla rampeilla rekka-autojen ja konttien purkamista varten sekä raiteilla, mikä mahdollistaa sekä autoliikenteen että rautatieliikenteen käytön kourmien lähetykseen.

Varastotiloihin on asennettu automaattisia palonsammutus- ja videovalvontajärjestelmiä. Varastoalueilla on ympärivuorokautista vartiointia, mikä takaa kuormien säilyvyyden.

Pitkä työkokemus ja nykyaikaisen tekniikan käyttö mahdollistavat eri tavaralajien isojenkin määrien sujuvan käsittelyn ilman viivästyksiä ja häiriöitä. Vastuullinen varastointi on tämän päivän kysytyimpiä varastopalveluja.

Kun teette sopimuksen vastuullisesta varastoinnista yhtiömme kanssa:

 • ette käytä turhaan varojanne varaston rakentamiseen ja varustamiseen, varastotekniikan ja varusteiden hankintaan, huoltoon ja remonttiin eikä henkilökunnan palkkaamiseen;
 • maksatte vain todellisuudessa käytettävästä tilasta, kuormien varastoinnista ja käsittelystä;
 • ette vastaa tavaroiden säilyvyydestä koska vastuullisen varastoinnin sopimuksen mukaan kyseinen aineellinen vastuu kuuluu kokonaan yhtiöllemme;
 • ette huolehdi varastotilojen siisteydestä, järjestyksestä ja ulkonäöstä, koska sen hoitaa yhtiömme ammattitaitoinen henkilöstö;
 • ette joudu hoitamaan monia pieniä talousasioita, joita aina ilmestyy varastohallinnassa;
 • säästätte aikaa ja varoja, joite voitte suunnata oman liiketoiminnan kehittämiseen.

Vastuullisen varastoinnin palveluihin, varastojen vuokraamiseen ja yhteistyöhön liittyvistä asioista soittakaa puhelinnumeroon: +7 (812) 516-42-15, (812) 635-85-85.