Home   Search   Map   Print

Varaston vuokraaminen

Varastotilojen vuokraamisen alalla «Lensnabpetsat Oy»lla on luotettavan yhteistyökumppanin maine. Pitkä toiminta-aika takaa yrityksen palvelujen korkeata laatua.

Meidän vuokrapalveluillamme on optimaalinen hinta/laatu suhde.

Kaikissa vuokrattavissa varastoissa on tarvittavaa infrastruktuuria. Varastoterminaalien toiminta on järjestetty niin, että meidän asiakkaillamme on pääsyä vuokrattaviin tiloihin ympäri vuorokauden. Tarvittaessa meilta voi vuokrata toimistotiloja, jotka sijaitsevat varaston vieressä. Varastoterminaalien alueella on pysäköintipaikkoja autoille. Voimme tarjota myöskin työntekijöittenne kuljetuksen varastolta lähi metroasemalle meidän kuljetusvälineillä.

Merkittävä rooli varastoidemme ja rakennusten kiinnostavuudessa vuokralaisten kannalta on kyseisten kohteiden hyvä tekninen kunto ja vaurioton toiminta. Valvomme jatkuvasti kaikkien järjestelmien toimitaa ja suoritamme tarpeen mukaan sisäisten lämmitysjärjestelmien, ulkopuolisten lämpöverkkojen, sadevesiviemärin, kylmä- ja lämminvesihuoltojärjestelmien, viemärin, ulkopuolisten ja sisäisten sähköverkkojen ja muiden rakennustemme rakenteellisten elementtien korjaamisen tai vaihdon.

«Lensnabpetsat Oy» antaa vuokralle Pietarissa, joiden kuvaus löytyy sivuiltamme.

Olemme valmiit ottamaan huomioon uusien potentiaalisten asiakkaittemme toivomuksia ja valmistaa tilat varastoille asetettavien vaatimusten mukaan, mikäli sitä tarvitaan lisenssien saamiseen.

Vastuullisen varastoinnin palveluihin, varastojen vuokraamiseen ja yhteistyöhön liittyvistä asioista soittakaa puhelinnumeroon: +7 (812) 516-42-15, (812) 635-85-85.